De Vermakelaar te boeken via Artiestenbureau MEProductions

De Vermakelaar

De Vermakelaar boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

O.a. bekend van de Zwarte Cross!

De Vermakelaar maakt ieder feest compleet. Lachen, gieren en brullen! Zelfs de verjaardag van de cavia wordt onvergetelijk met deze ongekroonde koning van entertainment! Vermaak in wat voor vorm dan ook; muziek, een grap, een truc, een spel, een stunt, Vincent is zo multifunctioneel als een Zwitsers zakmes… Zijn vele, snelle, zeer humoristische goocheltrucs worden ondersteund door vlijmscherpe teksten, lopend door de zaal of centraal voor het publiek.
Daarnaast is hij volleerd fakir, humoristisch acteur, verbluffende animator, lachwekkende presentator, pakkende dagvoorzitter; er is van alles mogelijk!
Indien gewenst is het ook mogelijk dat hij in uw bedrijfskleding zijn kunsten vertoont. En wanneer uw feest een thema heeft, laat het hem weten en hij past zich er op aan. 
Veelgevraagde typetjes: o.a. beveiliger Sjaak Oeritie, de sprekende plant, DJ Kennie Harder, de gestoorde ober, bingohost, quizmaster van zelf samengestelde/gepersonaliseerde quizzen, stadsgids voor vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitjes etc. etc.

Avondvullend programma
Uiteraard kan hij de karakters ook met elkaar combineren voor een dag- of avondvullend programma!
Een avondvullend programma combineren met live muziek? Geen probleem, vraag naar de mogelijkheden!

De Vermakelaar kunt u ook boeken in samenwerking met actrice Ilse Horstman! Samen zijn zij een absolute meerwaarde voor uw evenement. O.a. te boeken als de "ietwat" asociale Coby & Harry de Lange, Maximá en haar bodyguard (incl. gepersonaliseerde speech en bijna aanslag!) en de maffe Madame Hofdame & Lakei van Drinkwijngaarne.

Ook uitermate geschikt voor uw Halloween- en kerstfeest!


Vraag Artiestenbureau MEProductions naar de mogelijkheden!

Vraag offerte aan