Dieter Koblenz te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Dieter Koblenz

Dieter Koblenz boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Alte Schlagerzeiten herleben! Kent u ze nog, de waanzinnige Schallplatten-avonden met Dieter Thomas Heck? Miljoenen liefhebbers van het Deutsche Volksstümliches Genre zaten avond aan avond gekluisterd aan de tv om de echte stars aan het werk te zien. Aan de lopende kwamen zij voorbij Karl Gott, Heintje, Cindy & Bert, Jurgen Marcus, Roberto Blanco, Rex Gildo, Heino en nog vele anderen. Dat waren nog eens tijden!

Na 'Modern Talking' en 'Falco' leek het even stil aan het front. Maar nu kan het Grosse Hossa Schlagerfestival weer losbarsten. Onder begeleiding van zijn liveband 'Die Rheinische Spatlasen' of zijn DJ-duo 'Die Tolle Scheiben', een avond vol Duitse nostalgie. Dieter Koblenz scoort nog beter dan Die Mannschaft uit 1978! Hossa??. Hossa??. Hossa! Jetzt fliegen gleich die Locher aus dem Käse.

De ambachtelijke Schlagersänger uit Trier heeft zijn werkterrein uitgebreid en doet nu ook de Nederlandse bodem trillen van genot als het oer Duitse repertoire uit zijn gouden stem te voorschijn komt. Een betoverende avond die het Volkstümliche eer aan doet.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan