JodelHeidi te boeken via Artiestenbureau MEProductions

JodelHeidi

JodelHeidi boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

JodelHeidi

JodelHeidi zingt in een wervelende set van 45 min. Engelse, Nederlandse en Duitse feestnummers. JodelHeidi prikt in op de aanwezige geluidsinstallatie.

JodelHeidi Partyshow

JodelHeidi neemt Jodelherman met zijn drive in show mee naar uw locatie. Jodelherman draait als DJ de lekkerste hits op verzoek en eigen idee. De drive in show is voorzien van voldoende geluid tot 350 personen en heeft een licht set. Het betreft 4 verzorgingsuren voor de horeca en maximaal 5 voor de bedrijfsfeesten. Tijdens deze show nemen we foto's, die uw gasten direct zien op flatscreen en vanaf de eerste werkdag zijn ze gratis te downloaden vanuit het fotoboek op deze site.

Het standaard decoratiepakket bij deze show bestaat uit een decordoek van 6 mtr. breed incl. een statief en balk systeem om het decordoek evt. in de vrije ruimte te kunnen plaatsen, boomstam zagen en spijker slaan. Het boomstam zagen zal in wedstrijd vorm worden gehouden halverwege of in het begin van de avond. Voor de winnaar is er een mooie medaille. Een sneeuwmachine & 2 skirekken verhogen de feestvreugde nog meer!

JodelHeidi Mega show

JodelHeidi megashow is zoals de show hierboven beschreven echter met de aanvulling van DJ GALAGA!

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan