DJ + Sax te boeken via Artiestenbureau MEProductions

DJ + Sax

DJ + Sax boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

DJ-Saxofonist is een initiatief van saxofonist Carlo Banning. Na zijn opleiding aan het Amsterdamse Conservatorium deed hij jarenlang podiumervaring op in het theater- en clubcircuit, in coverbands en op festivals en events. Sinds 2007 combineert hij zijn brede ervaring en muzikale veelzijdigheid in de vernieuwende live concepten DJ-Saxofonist, Beatsclassics en Loungeclassics.

DJ-Saxofonist is geschikt voor feesten, (bedrijfs-)borrels, bruiloften en andere evenementen, waar de sfeer van de avond zorgvuldig wordt opgebouwd en aan het eind van de avond iedereen op de dansvloer staat. DJ-Saxofonist kan geboekt worden als avondvullend programma (20:30 tot 01:00), waarbij de saxofonist van 21:30 tot 01:00 zoveel speelt als leuk is. Afwijkende tijden in overleg. Hits die voorbijkomen zijn bijvoorbeeld Destination Unknown, Vandaag (Bakermat), The Man With The Red Face, Saxobeat en Show Me Love (Remix). Indien gewenst kunnen er ook meer tracks uit het club- en housecircuit gespeeld worden.

Het optreden kan eventueel voorafgegaan worden door Loungeclassics, een vernieuwend live concept, waarbij saxofonist Carlo Banning improviseert op eigentijdse loungetracks. De gasten komen zo meteen in de juiste sfeer.

DJ-Saxofonist bestaat in de standaardbezetting uit twee personen: een dj en een saxofonist. Hieronder worden de vaste dj’s en saxofonisten geïntroduceerd. Alle muzikanten zijn conservatorium geschoold en de dj’s uit het DJ-Saxofonist-collectief kunnen uiteraard meer dan alleen 'een plaatje opzetten’.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan