Got the VIBE te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Got the VIBE

Got the VIBE te boeken via artiestenbureau MEProductions

Partyband met klasse en warme uitstraling

Got the VIBE brengt je de eerlijke live band weer op de planken! Herontdek het juiste lekkere echte bandjes­-gevoel bij de herkenbare muzikaal uitnodigende en verrassend uitgevoerde versies van je favoriete dans, feest, stamp en meezingers.

De authentieke feestband

Neen, Got the VIBE! is geen over-pretentieus net­-niet­-coverbandje in een koud schreeuwerige led-wall-setup met zinloze attributen. Got the VIBE! zal het publiek op eigen muzikale merites overtuigd weten te boeien, waarbij het publiek de hoofdrol speelt op uw volledig geslaagd feest!

De eerlijke feestband met breed repertoire

Van classics tot eighties, van lekkere soul, via enkele besten van Neerlands bodem (indien gewenst) tot nineties, zero’s en de leukste van NU.
Het repertoire wordt afgestemd op de gelegenheid. Alles kan langskomen maar dan in muzikale klasse uitgevoerd op een warm stijlvol podium met professioneel licht en geluid, door (in)credible muzikanten.

Muzikale klasse

Insiders herkennen de bandleden wellicht van toonaangevende artiesten en collega-bands. Zij laten het publiek met liefde voor muziek de hele avond onbekommerd dansen, swingen en pretentieloos feesten.

Authentiek warm welkom en gezellig podium

Het podium heeft continue een heerlijk warme uitstraling met de fraaie grote vintage industriële lampen, sfeervolle warm houten toetsen-setup, drums en ombouw.

Passie en professionaliteit

Met een combinatie van passie voor feest en professioneel muzikaal vakmanschap is het vuur aan en gaat compromisloos het dak er altijd af! Muzikale kunde en klasse of niet: het is gewoon altijd dikke party met de ritmesectie van 4 strakke mannen en de 3 ijzersterke stoer & sexy stijlvolle zangeressen.

Vraag offerte aan