Magic Jack te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Magic Jack

Magic Jack boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

STAP IN DE WERELD VAN MAGIC JACK!
Waar niets is wat het lijkt en magie, mentalisme en illusie hand in hand gaan met een flinke dosis humor. Magic Jack is onbevangen, entertainend en onderhoudend, maar bovenal veelzijdig. Geen statische act, er valt juist heel veel te lachen en te genieten! Lekker licht en bijzonder vermakelijk totaaltheater. Magic Jack is een universele entertainer, altijd op zijn plek. 

Tafelgoochelen
'Close up magic':persoonlijk, direct en gevat. Het gebeurt waar je bijstaat... Vliegensvlugge kaarttrucs, rokende visitekaartjes en ‘ja maar, hoe dan’- verdwijntrucs laten je inzien dat de hand vele malen vlugger is dan het oog. Een perfecte, interactieve act voor bruiloften, bedrijfsfeesten en netwerkborrels. Vlot en doorspekt met een forse vleug humor. 

Beveiliger-act
Deze naadloos afgeklede man in black voelt zijn publiek feilloos aan. Joviaal, assertief en een tikkie ondeugend. Het is bewonderenswaardig welke rariteiten hij tevoorschijn tovert op het moment dat hij uw gasten ‘op routine’ fouilleert. En u dacht uw gasten te kennen! Er is niets leuker dan uw gasten met een grijns binnen te zien komen. Een voorbode voor een bijzondere avond: de toon is gezet! 

Stand up Goochelshow
Magie, illusie, mentalisme, muziek en cabaret vormen de basisingrediënten voor een verleidelijk en bijzonder vermakelijk stuk totaaltheater. Een half uur stevige lachtherapie met een verrassende, magisch rand. Magic Jack is energiek, adrem en gaat maar al te graag de dialoog aan, want juist de spontane interactie met het publiek opent deuren. 

Workshop goochelen
Goochelen wordt nog veel leuker wanneer u zelf de kaarten schudt en de trucs beheerst. Tijdens deze twee uur durende workshop brengt Magic Jack u de basics bij. 

 

Vraag offerte aan