Niek Boes te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Niek Boes

Niek Boes boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Een optreden van Niek Boes is een van de meest verrassende, unieke showspektakels in de wereld. Met talloze optredens in binnen en buitenland behoort hij tot de meest exclusieve artiest in zijn genre. Zijn shows staan erom bekend een verpletterende indruk achter te laten op zijn publiek.

Zijn unieke gave om door middel van zijn stem een soundtrack van de wereld, bedrijf en/of thema te maken, is ronduit spectaculair te noemen. Een spektakel vol met show, cabaret humor, interactie en geluid dat alle zintuigen prikkelt.

Het optreden van Niek wordt compleet afgestemd op de wensen en behoeften van het bedrijf. Er zal dan ook van tevoren een gesprek plaatsvinden om alles af te stemmen en te bespreken en dit zal ook in de show terug komen.

Er komen 2 technici mee, een goed dolby surround systeem, licht afgestemd op de show. De show duurt 30 minuten en is een combinatie van show, cabaret en geluiden die Niek met zijn stem maakt. Erg bijzonder om een keer mee te maken in het echt en een leuke onderbreking van de avond!

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan