Vangrail te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Vangrail

Vangrail boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

VANGRAIL IS DÉ LIVE SENSATIE! Een gewone band kan altijd nog...

Vangrail draait al even mee en speelt hits en klassiekers van de bekendste artiesten met de benodigde energie. Naast het spelen van covers heeft Vangrail inmiddels hun tweede album 'Laat De Muziek Aan' uitgebracht. De gelijknamige single 'Laat De Muziek Aan' is live een enorme hit geworden.

De jongens wonnen een award voor Populairste Band van Nederland en in hetzelfde jaar werden ze onderscheiden voor de single 'Ik Mis Je', welke ook op het laatste album is verschenen. Vangrail speelt covers op een eigenzinnige en aanstekelijke wijze: loepzuiver, strak, en altijd met 100% energie. Het eigen werk dat live gespeeld wordt past altijd, en zal nooit ten koste gaan van de show. Vangrail laat niets aan het toeval over. Deze vijfkoppige formatie weet wat zijn publiek wil horen.

Vangrail is dé livesensatie en dat resulteert in een overvolle agenda. Vangrail speelt dan ook niet voor niets al een aantal jaren tussen de 100 en 150 shows per jaar, door heel Nederland en soms daarbuiten.

Vangrail laat alle aanwezigen genieten van de eerste tot laatste noot. Met een speciale VR-formule voor bedrijfsfeesten en besloten feesten bezorgt Vangrail jong en oud een avond om niet snel te vergeten.

Dus.. Vangrail? Echt wel!

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan