Xander de Buisonjé te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Xander de Buisonjé

Xander de Buisonjé boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Xander de Buisonjé leerden we kennen als frontman van Volumia!, waar hij zelf geschreven nummers als ‘Hou Me Vast’, ‘Het Is Over’ en ‘Afscheid’ toevoegde aan de Nederlandstalige klassiekers. In 2002 gaf Xander met Volumia! een afscheidsconcert in de Heineken Music Hall. Daarna heeft hij zijn carrière als solo artiest voortgezet. Xander keerde in 2005 terug naar de Heineken Music Hall als soloartiest voor een spetterend eindejaar concert.

In 2004 vertolkte Xander het nummer ‘Zij Gelooft In Mij’ tijdens de uitvaartdienst van André Hazes. Hij bracht die avond een muzikale ode aan de overleden zanger. In juni 2013 werden als eerbetoon aan André Hazes de ‘Holland zingt Hazes’ concerten in het leven geroepen. Xander zong daar samen met vele andere Nederlandse artiesten de bekendste liedjes van André Hazes. Wegens het succes van deze eerste editie zullen op 28, 29 en 30 maart 2014 de ‘Holland zingt Hazes’ concerten terugkeren in de Ziggo Dome.

Vijf solo-albums, een akoestische album en meerdere televisieprogramma’s later, beweegt Xander het publiek nog steeds met zijn charme, enthousiasme en energie. Daarnaast begint hij ook een gevestigd presentator te worden. Natuurlijk al met ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’, maar ook met ‘Studio 9’ en ‘De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen’ in 2012.

Op 22 maart 2013 bracht Xander zijn single ‘Van Jou’ uit. Een prachtig romantisch nummer met muziek van Patrick Bruel en tekst van Xander zelf. Binnen enkele dagen stond zijn single al hoog in de iTunes top 100.

De nieuwe single van Xander is uit! Deze single is in verrassende samenwerking met niemand minder dan Najib Amhali. Al weken is Xander in het geheim samen met Najib bezig geweest om er een knallend nummer van te maken en dat is zeker gelukt. Het nummer “Ik Weet Wat Je Nodig Hebt” is nu te beluisteren! 

Als presentator van ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’ zet Xander de Buisonjé al jaren op rij de grootste Amstel kroeg van Nederland op zijn kop. Natuurlijk laat Xander het niet alleen bij presenteren, ook op muzikaal vlak doet hij helemaal mee! Xander behoort tot één van de artiesten die het meest heeft opgetreden bij ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’

Vraag offerte aan