Alex Conradi te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Alex Conradi

Alex Conradi boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Kleine wonderen die echt vlak onder uw neus plaats vinden.

Een vorm van entertainment dat op een hoog persoonlijk level gericht wordt om op uw gasten een gegarandeerde diepe indruk achter te laten.

Munten, kaarten en overige voorwerpen verdwijnen spontaan of verplaatsen zich op spectaculaire wijze van hier naar daar of transformeren in voorwerpen wat u niet voor mogelijk had kunnen houden.

Laat u mee slepen naar de bijzondere wereld van de magie.

De filosofie van Alex bestaat niet alleen uit zijn publiek om de tuin leiden, maar zeer zeker ook uit het creëren van een sterk gevoel van magie. Buiten dat Alex een fantastische tafel goochelaar is, is hij bovenal een geweldige entertainer die zijn publiek op zeer smakelijke wijze weet te vermaken.

Door de klassieke trucs te combineren met moderne werken in combinatie met zijn spannende werkwijze raakt het publiek zeer gefascineerd en zal het een speciale ervaring zijn om hem te zien tafel goochelen.

Alex Conradi woont in Nederland en werkt voor meerdere bedrijven, conferenties en bijzondere restaurants en spreekt tijdens zijn shows Italiaans, Nederlands of Engels.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan