The Busquito's te boeken via Artiestenbureau MEProductions

The Busquito's

The Busquito's boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Het hart van de band bestaat uit de geweldige violist Jelle van Tongeren en saxofonist Thomas Streutgers. Twee geweldige instrumentalisten die ondanks hun jonge leeftijd al op podia en festivals in heel Europa en daarbuiten speelden.

Om dit swingende kwartet compleet te maken werd gitarist Daniel Versteegh en contrabassist Ronald de Jong gevraagd de gelederen te komen versterken.       

De Busquito’s is een gekke, grappige, geweldige, swingende band die een glimlach op ieders gezicht zal toveren. De Busquito’s spelen een zeer gevarieerd repertoire dat een periode van bijna honderd jaar bestrijkt. Van de ‘Roaring Twenties’ tot gistermiddag. Liedjes van Disney, Django Reinhart, The Mills Brothers, Louis Prima, Sonny Rollins, and Irving Berlin, om er zomaar een paar te noemen.

Hun straatact waarbij de gehele backline met accu op gepimpte rollators wordt rondgereden is dus uitermate geschikt voor straat (theater), festivals of kleine akoestische locaties. Maar ook op een groot podium met normale backline staan De Busquito’s als een huis, zoals reeds bewezen op diverse jazzfestivals in binnen en buitenland.

In de decembermaand transformeren de mannen tot The Xmas Busquitos en zingen op geheel eigen, unieke wijze de kerstklassiekers. Met veel succes, want ze worden geboekt in steden en op de bekende kerstmarkten in heel Europa!

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan